Rólunk Infrastruktúra fejlesztés IT support Közbeszerzés Kapcsolat

Sajtóközlemény – VEKOP-1.2.6-20-2020-01402

2020 | 09 | 28.

IMG Solution Kft.
VEKOP-1.2.6-20-2020-01402

 

INDULÓ Sajtóközlemény                

Versenyképességének növelése érdekében, „IMG Solution Kft.  versenyképességének megőrzése korszerű eszközök beszerzésével” címen 36.499.999 forint uniós vissza nem térítendő támogatást nyert az IMG Solution Kft., a VEKOP-1.2.6-20 „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” elnevezésű pályázati kiíráson. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális és Strukturális Alapok társfinanszírozásával valósul meg.

Az IMG Solution Kft. egy 2009-ben alakult, hazai tulajdonban lévő vállalkozás, melyet az alapítók elsősorban az informatikai piacon felmerülő beszerzésekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos igények kielégítése miatt hoztak létre. Elsődleges célkitűzés, hogy az ügyfeleket a legmagasabb színvonalon, a legszélesebb termék- és szolgáltatás-portfólióval szolgálja ki. A sok éves piaci ismeret és szaktudás mellett elengedhetetlen a dinamikus fejlődés, melynek eredményeképp az ICT szegmens meghatározó képviselőjeként tartják a vállalkozást számon.

A beruházás célja, hogy az IMG Solution Kft. a piaci igények komplex kielégítése érdekében jelenlegi eszközállományát új, korszerű eszközökkel bővítse: XEROX VersaLink C7000 többfunkciós színes nyomtatók, HPe Simplivity 325 Hiperkonvergens rendszer beszerzésével. A HPE SimpliVity 325 kompakt, skálázható rendszer, amely integrált szerver, tároló és tároló hálózati szolgáltatásokat nyújt. A HPE SimpliVity 325 Server a biztonságos és sokoldalú egyprocesszoros szerver virtualizációhoz, és I/O intenzív munkafolyamatokhoz ad segítséget. A full-flash megoldás kiszámítható és lineáris teljesítményt nyújt alacsony késleltetés mellett. A kialakítandó rendszer virtualizáció segítségével költséghatékony egyprocesszoros szerverekkel biztosítja a szükséges teljesítményt és rendelkezésre állást. Végül korszerűsítésre kerül a vállalkozás működésének helyszínén lévő épület beltéri világítása korszerű LED világítóeszközök beszerzésével.

A beruházás lehetőséget teremt, hogy vállalkozásunk foglalkoztatotti létszáma szinten maradhasson még ebben a recesszió sújtotta gazdasági környezetben is.

A projekt várható befejezése: 2020.12.31.

A fejlesztésről és a cégről bővebb információt a www.imgsolution.hu oldalon olvashatnak.

 Elérhetőség:

IMG Solution Kft.
1023 Budapest, Lajos u. 26.
E-mail: info@imgsolution.hu