Rólunk Infrastruktúra fejlesztés IT support Közbeszerzés Kapcsolat

Sajtóközlemény – VEKOP-1.2.6-20-2020-01402

2020 | 12 | 29

IMG SOLUTION Zrt.

VEKOP-1.2.6-20-2020-01402

 

ZÁRÓ Sajtóközlemény           

 

Versenyképességének növelése érdekében, „IMG Solution Zrt. fejlesztési projektje a versenyképesség javítása érdekében” címen 36.499.999 forint uniós vissza nem térítendő támogatást nyert az IMG SOLUTION Zrt., a VEKOP-1.2.6-20 „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” elnevezésű pályázati kiíráson. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális és Strukturális Alapok társfinanszírozásával valósult meg.

 

Az IMG Solution Kft. egy 2009-ben alakult, hazai tulajdonban lévő vállalkozás, melyet az alapítók elsősorban az informatikai piacon felmerülő beszerzésekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos igények kielégítése miatt hoztak létre. Vállalatunk tevékenységi körét leginkább meghatározó államigazgatási szerveket érintő közbeszerzéses kereskedelem mellett egyre nagyobb ütemben növekvő versenypiaci jelenlét határozza meg. Elsődleges célkitűzésünk, hogy ügyfeleinket a legmagasabb színvonalon, a legszélesebb termék- és szolgáltatás-portfólióval szolgálhassuk ki.

A beruházás célja, hogy az IMG SOLUTION Zrt.. a piaci igények komplex kielégítése érdekében jelenlegi eszközállományát új, korszerű eszközökkel bővítse. A projekt során beszerzésre került 37 db XEROX VersaLink C7000 többfunkciós színes nyomtató, hogy szolgáltatást nyújtsunk a gépek révén ügyfeleinknek, és 1 darab HPe Simplivity 325 Hiperkonvergens rendszer. A beltéri világítás energiatakarékos átalakítása LED világítóeszközök beszerzésével is megvalósult a projekt keretében.

Mindez lehetőséget teremt, hogy vállalkozásunk foglalkoztatotti létszáma szinten maradhasson még ebben a recesszió sújtotta gazdasági környezetben is.

A projekt befejezése: 2020.12.29.

A fejlesztésről és a cégről bővebb információt a www.imgsolution.hu  oldalon olvashatnak.

 

Elérhetőség:

IMG SOLUTION Zrt.

1023 Budapest, Lajos utca 26.

E-mail: info@imgsolution.hu

 


 

2020 | 09 | 28.

IMG Solution Kft.
VEKOP-1.2.6-20-2020-01402

 

INDULÓ Sajtóközlemény                

Versenyképességének növelése érdekében, „IMG Solution Kft.  versenyképességének megőrzése korszerű eszközök beszerzésével” címen 36.499.999 forint uniós vissza nem térítendő támogatást nyert az IMG Solution Kft., a VEKOP-1.2.6-20 „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” elnevezésű pályázati kiíráson. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális és Strukturális Alapok társfinanszírozásával valósul meg.

Az IMG Solution Kft. egy 2009-ben alakult, hazai tulajdonban lévő vállalkozás, melyet az alapítók elsősorban az informatikai piacon felmerülő beszerzésekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos igények kielégítése miatt hoztak létre. Elsődleges célkitűzés, hogy az ügyfeleket a legmagasabb színvonalon, a legszélesebb termék- és szolgáltatás-portfólióval szolgálja ki. A sok éves piaci ismeret és szaktudás mellett elengedhetetlen a dinamikus fejlődés, melynek eredményeképp az ICT szegmens meghatározó képviselőjeként tartják a vállalkozást számon.

A beruházás célja, hogy az IMG Solution Kft. a piaci igények komplex kielégítése érdekében jelenlegi eszközállományát új, korszerű eszközökkel bővítse: XEROX VersaLink C7000 többfunkciós színes nyomtatók, HPe Simplivity 325 Hiperkonvergens rendszer beszerzésével. A HPE SimpliVity 325 kompakt, skálázható rendszer, amely integrált szerver, tároló és tároló hálózati szolgáltatásokat nyújt. A HPE SimpliVity 325 Server a biztonságos és sokoldalú egyprocesszoros szerver virtualizációhoz, és I/O intenzív munkafolyamatokhoz ad segítséget. A full-flash megoldás kiszámítható és lineáris teljesítményt nyújt alacsony késleltetés mellett. A kialakítandó rendszer virtualizáció segítségével költséghatékony egyprocesszoros szerverekkel biztosítja a szükséges teljesítményt és rendelkezésre állást. Végül korszerűsítésre kerül a vállalkozás működésének helyszínén lévő épület beltéri világítása korszerű LED világítóeszközök beszerzésével.

A beruházás lehetőséget teremt, hogy vállalkozásunk foglalkoztatotti létszáma szinten maradhasson még ebben a recesszió sújtotta gazdasági környezetben is.

A projekt várható befejezése: 2020.12.31.

A fejlesztésről és a cégről bővebb információt a www.imgsolution.hu oldalon olvashatnak.

 Elérhetőség:

IMG Solution Kft.
1023 Budapest, Lajos u. 26.
E-mail: info@imgsolution.hu